Відгук про курси контент-мейкера / копірайтингу від “UT company”


Євгенія Кулич

Основні напрямки діяльності:

  • наповнення сайтів та пабліків у соцмережах
  • копірайтинг
  • готові пости до Інстаграм
  • пошукова оптимізація

Освіта:

Назва: університет імені І. І. Мечникова.

Рік закінчення: 2015

Факультет: психології та соціальної роботи.

Спеціальність: психолог.


Курси:

Рік закінчення: 2023 р.

Назва: курс контент-мейкера / копірайтингу.

Організація / компанія: UT compane – ukrtext.org.ua

Вітаю. Мене звуть Євгенія Кулич.

Хочеться висловити подяку за надання можливості отримати додаткові знання та кардинально змінити мій підхід до віддаленої роботи в мережі Інтернет.

Це мій перший відгук, хоча за моєю спиною кілька курсів і не лише від ukrtext.org.ua До цього не доводилося і не було бажання з кимось ділитися.

У мене технічна, можна сказати суха освіта і я високо оцінила подачу матеріалу під час навчання онлайн курсів контент-мейкера та копірайтинга від UT company. Мені імпонує такий стиль, тактовність та об’єктивність. Завдяки цьому курсу я спробувала свої сили.

У результаті я дізналася для себе дуже багато нового та отримала чітке уявлення, як люди примудряються заробляти, сидячи вдома. Маленький успіх викликав неабиякий інтерес, і я прийняла пропозицію пройти навчання. Це мій перший досвід занять у такій формі. Усі уроки продумані, змістовні, корисні та, головне, дають реальний результат. У компанії реальне бажання надати підтримку своїм учням.

Якщо ви розмірковуєте — чи варто спробувати цей курс? Відповім категорично – так, неодмінно варто. Вас зареєструють та дадуть знання, за які в інших організаціях з вас здеруть у три шкури.

Ви отримаєте роботу, вільний та невимушений графік, стимул та матеріали для розвитку!

З повагою Євгенія Кулич.