Відгук про курси веб-дизайну від компанії UT company


Олександр Ніконов

Основні напрямки діяльності:

  • UX-дизайн junior
  • web-дизайн
  • створення сайтів
  • створення логотипів
  • оформлення профілів та постів соцмереж

Освіта:

Назва: КЕРУЄ

Рік закінчення: 2016 р.

Факультет: дизайн.

Спеціальність: дизайнер-проєктувальник.


Курси:

Рік закінчення: 2024 р.

Назва: веб-дизайн.
Організація: онлайн курси від UT company.

Хочу залишити відгук про ukrtext.org.ua та курси веб-дизайну, які я закінчив. Насамперед хочеться подякувати за відмінний підхід та структуру навчання. Весь процес навчання справді простий та грамотно поданий. Без нудних філософських міркувань, без нудної історії з ряду: ще за часів єгипетських богів і бла бла бла! Тут усе було на тему, коротко і ясно. Недарма кажуть: стислість сестра таланту.

Я швидко освоївся і почав вивчення низки програм і до самого сайтобудування. Це було цікаво! За кілька днів я вже зробив свій сайт. Далі я грав з його дизайном та варіантами оформлення. Все набагато простіше, ніж можна уявити. Вивчив кілька графічних програм – основи, яких достатньо для старту. Познайомився з рядом онлайн-сервісом, які багаторазово полегшують роботу і виконують ряд завдань, в ручну на які пішли б місяці!

Веб-дизайн можна вивчати навіть з нуля, але я мав деякі навички вже. Виконані завдання я зміг додати в портфоліо. Це тепер стало гарною перевагою. Особливо вразило виконання дипломної роботи із реальним замовником. Рекомендую всім, хто хоче поглибити свої знання, заповнити прогалини, а також новачкам. Тепер я готовий далі просуватися у цій сфері, одержав стажування.

Бажаю тим з вас, хто в коливанні не переживати, рухайтеся вперед і у вас все вийде. Повірте на слово:

Ці знання не будуть зайвими, не кажучи вже за досвід, який не купити за жодні гроші світу!